Projecten

Over Fix Entertainment
Over Fix Entertainment

Bij haar start richt FIX Entertainment zich vooral kinderentertainment. FIX Entertainment begint met het schrijven van interactieve kindervoorstellingen, het verzorgen van animatie op kinderfeestjes en het doen van huisbezoeken rond de Sinterklaasperiode. Dit slaat aan en FIX Entertainment groeit al snel uit tot een volledig entertainment bureau. Zo wordt ze door Djambo Kidsplay, een nieuwe indoor speelhal in Zwolle, gevraagd om een volledig animatie concept te ontwikkelen en dit werkbaar te maken voor het team.

Sinds twee jaar is FIX Entertainment verantwoordelijk voor de organisatie van de dagelijkse parkshows en activiteiten op Speelpark Oud Valkeveen in Naarden. Tevens gaat ze zich ook richten op een andere doelgroep: Studenten in het vervolgonderwijs. Twee klassen worden opgeleid tot het creëren en spelen van theaterstukken.

FIX Entertainment richt zich op bedrijven en stichtingen in de recreatieve branche. Ze streeft in haar interactieve shows en acts naar een hoge kwaliteit waarin totaalbeleving van het publiek centraal staat.